UN BLOG DEDICAT A LA GENT QUE NO REQUEREIX DE LUXES, HONOR I UTOPÍES PER ABASTIR LA FELICITAT.

martes, mayo 13, 2008

 

Grans èxits del Heavy Metal a diferent velocitat III

A causa de l'èxit de la secció i a l'entusiasme de la gent que em parava per el carrer per demanar que seguira en aquesta línia, una setmana més torna el Heavy a tempo canviat:

- Cage - Comencem amb aquest tema del grup Finés anomenat Sonata Arctica, compost per virtuosos músics i que sorprengúe amb els 2 primers álbums que van treure. Aquest tema és del 3er disc i és la típica cançò ràpida de Sonata, molt melòdica. Enlentint-la s'aprecia encara més la qualitat musical al detall:


- Ravenheart - Altre espectacular grup Finés que es diu Eternal Tears Of Sorrow inclogué aquesta cançò en el seu últim àlbum. És un grup amb cançons que graten la perfecció en el seu estil simfònic, tot i que els seus començaments van ser ben diferents. El tema va ser accelerat per a un vídeo de la RDP però no va cabre tota, així que ací us deixe la cançó al complet:


- Vicio letal - Una de les millors cançons del millor grup de heavy metal de la història de la música espanyola, els asturians Avalanch. Aquest grup creà 3 obres mestres del gènere en els seus 3 primers treballs i després es separà. En aquest cas he enlentit una cançó en directe per que aprecieu la perfecció amb que la toquen:


- Blind in Texas - Cançó dels clàssics estadunidencs WASP que estigueren fa poc en la Salatal però cantant ben apresseta:


- Painkiller - Seguint amb els clàssics, i sense més comentaris el Painkiller de Judas Priest a ritme lent però potent:


- Traveler in Time - Coneguda cançó de Blind Guardian tocada en directe. Com és típic en els seus primers discs, és una cançó molt ràpida... i jo amés l'he accelerada:


- I spit on your grave - Del grup sueco-finés Sinergy, el qual fa anys que no publica rés i per el qual han passat grans músics com Jesper Stromblad (In Flames) o Hillman (Nightwish), amés de contar en l'actualitat amb els 2 guitarres de Children of Bodom, el millor grup de la història. En aquest cas he alentit el tempo:


- Roots - Famosa cançó dels brasilers Sepultura però a tota castanya:


- Midnight Love - Impresionant tema de Heavy Metal clàssic del disc Time Will Tell, dels grans "Fifth Angel", això si, més lent:


- Nightfall- Per últim, una grandiosa balada de Blind Guardian accelerada de mala manera:

Etiquetas: ,


Comments:
no tienen mucho exito en comentarios estos posts de heavy metal.
deberias hacer publicidad en el blog de ruben, que tambien le gusta el metal.
o tambien podrias poner algunas fotos de tias en bolas en los posts, eso siempre vende
 
Éxito 0, pero bueno... este blog está en un punto de inflexión y se prevé un cambio de formato cuando haya tiempo.
 
Doncs jo no estic d-acord amb aixo de que te poc exit aquest blog, es mes, penso que els posts estan molt be i son molt interessants, sera perque m-agraden força aquests grups.

Em seguire passant per aqui, ;)

P.D: Perdona la manca d-accentuacio, no em deixa posar-los...
 
Gràcies Shalheira per el recolzament, però la veritat és que sempre que parle de Heavy Metal les visites cauen en picat segons el google analytics. A pesar d'això seguiré publicant sobre aquest gènere de música perque m'agrada.

Els canvis a que em referisc son respecte al disseny, i tal volta respecte el títol del blog.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?