UN BLOG DEDICAT A LA GENT QUE NO REQUEREIX DE LUXES, HONOR I UTOPÍES PER ABASTIR LA FELICITAT.

viernes, mayo 02, 2008

 

Grans èxits del Heavy Metal a diferent velocitat - 1

Comence aquesta nova secció en que us oferiré cançons més o menys conegudes del Heavy Metal però accelerades o alentides. Amb el canvi de tempo es poden experimentar noves sensacions amb una mateixa cançó. Ahí en van 10:

- The Clansman és per mi la millor cançó de Iron Maiden junt amb Fear of The Dark. Accelerant-la és fins i tot millor:


- The Black Diamond és una cançó dels finesos Stratovarius. És una cançó ràpida, però escoltant-la enlentida pareix que el temps es pare:


- Excalibur és un tema de Grave Digger prou ràpidet, malgrat això, jo encara l'he accelerat més:


- Betrayed és una cançó d'un grup finés de death melòdic anomenat Norther. Aquesta cançó m'encanta i si la escolteu més lenta sona potent:


- Entre dos Tierras, coneguda cançó dels Heroes del Silencio. A ritme normal és emocionant, però accelerada perd èpica i goticisme però es fa trepidant:


- Are you Dead Yet? és la cançó que dona nom al cinqué disc de Children Of Bodom. No és una cançó massa ràpida, sobretot comparant-la amb altres del grup. Si la enlentim més, encara sona més pesant:


- Fear of the Dark, altra gran cançó de Iron Maiden que ha sigut accelerada:


- Maldito Duende és junt amb "Entre dos Tierras", la cançó més coneguda d'Heroes del Silencio. Escolteula accelerada:


- Innocent Eyes és una bonica balada del grup canadenc de Thrash Metal anomenat Annihilator. L'he accelerada prou i sona frenética:


- Hello Hooray d'Alice Cooper és l'ultima cançó que us deixe en la primera entrega d'aquesta nova secció. Com podeu escoltar, també l'he accelerada:

Etiquetas: ,


Comments: Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?