UN BLOG DEDICAT A LA GENT QUE NO REQUEREIX DE LUXES, HONOR I UTOPÍES PER ABASTIR LA FELICITAT.

martes, noviembre 06, 2007

 

Gandul (vease: vago, gos, malfainero)

Aquesta setmana estic en plan gandul i no pense currar-me cap nova entrega de Frikicòmics ni fer un post d'eixos llargs. Per això aquesta setmana vaig a recòrrer al típic recurs dels bloguers malfaeners, es a dir, el youtube. En primer lloc, substituiré els frikicòmics per aquest vídeo que algun friki penjat s'ha currat en un moment de falta de feina. Doncs com a alguns els sobra temps i a altres ens en falta, ahí us deixe el vídeo:

Final feliç eh? Millor que els frikicòmics. Ara vaig a ficar un vídeo que no crec que agrade a massa gent, però que a mi si que m'agrada i el ficaré arriscant-me a perdre les 10 o 12 visites diaries del blog. Es tracta d'un directe d'un grup de Heavy Metal prou conegut anomenat Helloween, el qual per una part no agradarà als qui no els agrade aquest estil musical i d'altra banda no agradarà als més heavys per la corrent de criticar els últims discos de la banda sense haver-los escoltat, acusant-los de comercials. El directe és del 2006 i toquen una cançó del penúltim disc anomenat !Keeper of the Seven Keys, part III (The Legacy). La cançó és "Invisible Man" i musicalment la considere prou bona sobretot en la part instrumental:

Per finalitzar la sessió de youtube, un altre gran directe d'un dels grups musicals que més m'agraden (juntament amb Angra), Children Of Bodom. És un grup més Heavy que Helloween i en ell també toquen cançons dels últims discos, els quals, com sol ser habitual en grups que assoleixen molta fama en els inicis de la seva carrera musical, son criticats per molts. A mi personalment m'agraden i no per que siguen millors que els primers, sinò perque son diferents i es veu una evolució musical quan allò més fàcil és estancar-se tocant el que s'espera d'ells. Per als que no coneguen la banda, l'evolució ha consistit en una música menys ràpida, menys sobrecarregada musicalment, menys neoclàsica, més directa, més heavy, amb guitarres més pesades, ... Adentro vídeo:

Etiquetas: ,


Comments:
prefereisc els teus frikicomics al video aquest de mario
 
A mi m'agrada el final
 
a mí el principi
 
http://www.castelloambsoroll.blogspot.com
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?