UN BLOG DEDICAT A LA GENT QUE NO REQUEREIX DE LUXES, HONOR I UTOPÍES PER ABASTIR LA FELICITAT.

domingo, julio 15, 2007

 

Castelló sense festa

M'ha arribat recentment a les meves mans aquesta protesta contra la política que s'està fent en Castelló per el que respecta a l'oci:
No se fins on preté arribar aquesta política que promouen segurament alguns veïns quisquillosos units a polítics demagogs, però si cada vota deixen els llocs d'oci més lluny del casc urbà s'està fomentant cada volta més l'us del vehicle particular. Després que no es queixen de que hi hagin accidents de tràfic a causa de l'alcohol, ni del soroll dels cotxes, ni de violacions a joves que aniràn a peu a fosques per arribar a la festa, ni de la polució... pareix que el que realment molesta als veïns és escoltar a gent que s'ho passa be.

Pitjor estàn a Benicàssim, on a la 1:30 s'han de tancar tots els locals d'oci de la zona ZAS, tant els ben insonoritzats com els que passen de tot. Quin turista ha d'anar de vacacions a un lloc on la festa finalitza tan prompte i s'ha d'anar a discoteques apestoses? Els turistes busquen oci. Amés, tota la gent que es queixava dels sorolls dels pubs, es trobarà de cop amb tots els joves per els carrers fent botellot, escandalitzant i fent maleses perque no saben on anar i no tenen edat per entrar a les discoteques. El vot és qui mana...o tal volta siga una maniobra de l'esglesia per fer a la gent més casolana, pura, casta, aborrida, etc. Qui sap...

Etiquetas: ,


Comments:
La gent molt de queixar-se pero aqui segueixen guanyant els mateixos. Menys queixar-se i mes anar a votar
 
Cada vegada açò d'eixir esta pitjor, jo estic ja per quedar-me a casa!
 
D'acord amb el conentari anònim... Les associacions de veïns no tanquen garitos, els tanquen les lleis redactades i fetes acomplir pels polítics... sí, eixos que alguns diuen que són tots iguals, però que en tots els llocs no fan el mateix. Han hagut eleccions fa no res, han guanyat els mateixos, i ara sembla com si això de carregar-se la festa fóra un càstic diví, que no anara amb la gent, imposat des de fora (com si no es vegera vindre abans de les eleccions, vaja). Tenim el model de ciutat i d'oci que hem triat a les urnes, amb el vot o amb l'abstenció, que també és una tria.
Ara, quatre anys més del mateix, de queixar-se amb banners estúpids de com estan les coses, sense haver menejat un dit quan era el moment de treballar per canviar-les.
Per cert, em sembla curiós que al banner s'associen coses com el Ricoamor (tancat perquè l'amo fa més diners servint copes al pijerio i traent pasta de Castelló Cultural), els Casalta (on quasi no anava gent, i per això van tancar), el Rex i el Azul (igualet), la Queca i l'Octopussy (dels quals Castelló sense soroll no s'ha queixat mai...). Poca lliga, molt poqueta lliga, protesta del 'todo a 100' d'algú que pensa que fent un banner s'arregla alguna cosa.
Tenim el que ens mereixem...

P.D.: Per cert, poc abans d'eleccions alguns propietaris de garitos 'damnificats' es van reunir amb el Senyor Alcalde i candidat popular, i van eixir de la reunió afirmant que Fabra tenia 'bona disposició' cap al seu problema. Així que el senyor candidato va traure una foto amb 'els guais de Castelló' (que sempre queda bé a poques setmanes d'eleccions), se'ls carrega els garitos només passar les 'votaes', i ara tot són queixes amargues... Senyores i senyors, que amb queixar-se no hi ha prou, cal pensar i actuar!!!
 
El mal ja està fet... d'ací 4 anys esperem que ens quede alguna cosa oberta.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?