UN BLOG DEDICAT A LA GENT QUE NO REQUEREIX DE LUXES, HONOR I UTOPÍES PER ABASTIR LA FELICITAT.

jueves, septiembre 14, 2006

 

Figueroles en Festes Majors

Demà divendres 15 de Setembre comencen les festes a Figueroles d'Alcalatén. Per desgràcia, s'embolaràn 7 bous i només hi ha dues orquestes (Stigma i Gamma), una cada dissabte.

Destaquen aquest any les dues nits de teatre, a carreg del Grup de Teatre "Els Escaldasants" i "Fadrell". També destaca el ball de disfresses del primer dissabte, que any rere any es va convertint en l'acte més esperat. Apart de tot açò, es realitzaran molts més actes: el Pregó (Amb l'actuació dels Kimbol's), la ofrenda de flors(idem), el concurs de guinyot, la plantà de l'arc, una expossició fotogràfica, una carrera de cotxes "locos", xaranga amb repartiment gratuït de tramussos, sangria i cacaus, una becerrà en la que agafa la alternativa el torero local "Currito la Vinya" amb la seva quadrilla ("El niño del Vino" i el "Xabal del Moscatel") i més actes que no recorde perque no tinc el programa de festes al davant.


El Garito "El Trébol" us desitja bones festes...

Etiquetas: ,


Comments:
Home ya es torna a vore el bloguetazo
 
http://www.photo-host.org/v/hot-or-not/014419zar-monstruo.gif
 
Joder peazos efectos especiales los de este gif.
Pd: el zar tb viene a la cena?
 
Joder, que bueno. Tb se parece mucho a este:
http://www.alohacriticon.com/images/viajeliterariofotos/estivillagamenon.jpg


Jo estos dies estava de festes i el blog s'ha quedat un poc parat. A vore si me passen les fotos del concurs de la servessa (4t premi) i altres de més dures.

El zar ni de coña. Si en toda la carrera vino a dos cenas y en una se fué solo acabar de cenar porque no se aguantaba. Y en la otra se aburria y no se fue antes porque no sabia el camino de vuelta...
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?