UN BLOG DEDICAT A LA GENT QUE NO REQUEREIX DE LUXES, HONOR I UTOPÍES PER ABASTIR LA FELICITAT.

lunes, junio 12, 2006

 

Me cague en la Renfe 100 vegades!!!!

Tot monopoli tendeix a ser negatiu per a tots, i el cas de la RENFE (Red de Estafadores Nacionales Forrados a costa de los Españoles) n'és un exemple bastant clar. Almenys, crec que tinc dret a dir-ho després d'estafar-me el passat dissabte.

La història comença a les 7:30 del matí, en que dos col·legues i jo varem anar a l'estació de tren de Castelló per anar a fer l'exàmen de Valencià administratiu a la Universitat Politècnica de València. Per tant, com és lògic vam agafar 3 bitllets d'anada i tornada a València, a l'estació del Cabanyal, que valen 5,70€ si no recorde malament(A l'estació del nord val 10 cèntims més cara). Després de fer l'exàmen, que per cert no l'aprovaré ni de conya, vam anar un amic i jo (l'altre se'n va anar a un pis d'estudiants amics seus per a quedar-se de festa) al centre de València a dinar i a aprofitar el viatge.

Ens vam fer unes quantes birres i al tornar vam agafar el tren de l'estació del Nord. Fins ahí tot correcte. A l'altura de Roca Cúper (o potser abans), va passar el revisor i ens va demanar els bitllets com fa sempre... i ens diu que no haviem pagat el tram de l'estació del Nord al Cabanyal. I dèia que s'enrecordava que haviem eixit de l'estació del nord perquè s'havia quedat en les nostres cares perquè el meu amic tenia un peu damunt del seient de davant.

Ens disposarem a pagar els 10 cèntims de diferència que hi ha d'eixir d'un punt de València a un altre, però el cabró del revisor(que pel que sembla era de Vila-real) ens va dir que la norma de renfe era que pagarem 7,3€ cada ú pel tram que no haviem pagat. Al principi ho vam agafar de conya, però ho dèia seriosament el tio... 7 € i 30 ctms.!!!!!! com es pot ser tan lladre? Vam estar un estona mig discutint que això no podia ser, que era un robatori però lo únic que vam aconseguir va ser que com a un favor nos cobraria 7,3€ als 2 (3,65 a cadascú). Vam haver de pagar i avant. Però aquestes normes de la RENFE me pareixen un robatori. Si no haguerem pagat el bitllet val, però per 10 cèntims que ens cobre més que el que val anar a València i tornar... increïble! En fi, que el viatge ens va costar 5,7€ + 3'65(amb el favor) = 9,35€.

Per tant, com a avis vos dic que aneu amb compte amb la RENFE, que fa el que li dóna la gana. Ací baix està el rebut que ens van fer:

revers:

*revisat ortogràficament per filòlegs (17/8/07)

Etiquetas: ,


Comments:
Aneu a la oficina del consumidor i denuncieu-ho.
 
>:(

bueno, sería para hacer lo que dice mars, pero sé buena gente y haz una reclamación formal. seguramente no haya ningún problema y al tío ese seguramente le den un toque :P

sinó funciona tal cual (depende del imbécil, digo persona, que atienda tu reclamación) entonces si, directo a consumo!
 
Vos esta be per voler ahorrar-vos 10 centims. A més sou uns maleducats que fiqueu els peus damunt dels seients.
 
Això deuria de fer, que al tio eixe li donaren un toque, però segur que no serviria de res perque el revisor cumpleix les normes des de dalt. Només faltaría que l'ascendiren gràcies a mi.

Per 3 euros i pico, els deixaré estar perque tinc poc a pelar. Si reclame a la oficna del consumidor, la RENFE se pot riure de mi perfectament.

Gràcies per el vostre recolzament desinteressat. Al revisor també per tenir collons a escriure en el meu Blog demostrant lo fill de p**a que és.
 
Encara te passa poc per estafador a un servei public
 
Més que estafador, vago, per no fer cola...
 
Pots donar gràcies de que no et tancaren a la pressó
 
Al la presó Antón s'haguera estalviat els 3 euros i pico... a canvi de acabar amb la virginitatd del seu recte.
 
Ja vorem...però un 7 no el trac ni de conya.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?